Hungry for love

Jag beställde precis ett 50kr presentkort på Lagerhaus, genom Gratisbio. Man samlar ihop poäng som man sen kan lösa in som presentkort, biobiljetter och liknande. Jag har inte direkt varit aktiv men fick iaf ihop 200 poäng, 50kr.


Sunday Island

Jag vill ha den här snygga väskan från Asos. Den kostar bara £9.00 som är typ 100kr, och så har dom även 10% extra rabatt med rabattkod "ASOStreats". Åh... jag dör.

Bangerhead.se säljer
TIGI Bed Head Tweens för 399kr, men typiskt att just den jag vill ha är slut och dom kommer inte få in den på länge... TIGI Walking on Sunshine Tweens, ekologiskt och bra.

Jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att det har regnat hela helgen. Och då är det bra att spela tv-spel med gott samvete! hehe Såg Inception på bio igår, se den! Det är kul med filmer som får en att tänka och använda hjärnan. Och det är sjukt coola effekter, det hade varit ännu sjukare i 3D!! Varför gjorde dom inte det? Fast då hade det nog tagit ett tag att göra filmen... Men se den!


Kathryn Elyse Rodgers, Paperfashion

Veckans låt: Florence + The Machine - Heavy In Your Arms


Elizabeth Arden 8 Hour Pampering Pack

På ÖB hittar man ibland sjukt bra grejer! Nu har dom Elizabeth Arden 8 Hour Pampering Pack för 395kr. Nice! Den innehåller:
  • Intensive moisturising hand treatment cream - 75ml.
  • Skin protectant cream - 50ml.
  • Intensive moisturising body treatment cream - 100ml.
  • Lip protectant stick (SPF 15) - 3.7g.
Eight Hour Cream är det bästa på vintern mot torra läppar, och ja, typ allt annat som är torrt! Wiiee!

Min present till er är gratis glass i sommarhettan! Fyll i ditt mobilnummer så får du en gratis glass från Hemglass.
http://m.mobiego.com/index.php?p=hemglass&sid=offer&PHPSESSID=tviiqmk1pthh2lf3f0ohcb7cb2XOXO, Zkorpan

High heels

Jag får inte nog av skor! Jag kan hålla på googla skor i timmar.. Det finns så mycket alternativ och det är vardagskonst och design.

Det finns ett par Giuseppe Zanotti stövletter med kilklack som jag har stirrat på i timmar.

Och tro eller ej, men Haléns har ett superbilligt och underbart alternativ för en förortsfattig människa som jag! 399kr. Det är klart man hellre vill ha äkta vara, men a girl's gotta do what a girl's gotta do.We live a cute life soundfanatic, pants tighter than plastic, honey... But we got no money.

Jag vill ha allt. Platåskor, mineralpuder, Clean parfym, Chanel-väska... Men lite pengar. Den här bloggen är för oss som har ett öga för stil men helt enkelt inte har råd med det dyraste. Men! Man kan få det billigt, det kräver bara lite mer ansträngning. Jag älskar rabattkoder, rea och second hand. Snart kommer ni också älska det!

RSS 2.0